İşitme Engellilerin Eğitimi İçin Kılavuz Kitap

ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından  İşitme engelli öğrencilerin öğretmenlerine ve ailelerine dönük bir farkındalık oluşturmak ve onları temel düzeyde bilgilendirmek amacıyla ‘’İşitme Engelliler İçin Öğretmen Kılavuz Kitabı’’ hazırlanmıştır.

Bu kılavuz  ‘’İşitme kaybı nedir, işitme kaybının çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri nelerdir, işitme kayıplı çocuk için gerekli cihazlar hangileridir, işitme kayıplı çocukların okul ve sınıf içi becerilerinin geliştirilmesinde öğretmenlere yönelik öneriler nelerdir? ’’ konu başlıklarını içeren materyal kitap şeklinde hazırlanmıştır. İşitme kaybı olan öğrencilere sahip olan öğretmenlere ve velilere yardımcı bilgiler sunan kılavuz kitap, alanında önemli bir boşluğu dolduracaktır.

İşitme Engelliler Öğretmen Kılavuz Kitabı İçin Tıklayınız.