Okulumuza kayıt esnasında istenilen belgeler

NİLÜFER ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNCE
OKULA KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER

(KAYITLAR 15 AĞUSTOS - 15 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR)

1° e-Okul Kayıt Bilgileri Formları (Ekteki kayit.pdf dosyasının yazıcıdan yazılı çıktısı alındıktan sonra eksiksiz ve doğru olarak doldurulup okula getirilecek. Dosyayı bilgisayarınıza kaydetmek için yazıcı sembolüne tıklayınız.) print

Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi. T.C. Kimlik numarası mutlaka olacak.

Sağlık Raporunun aslı (Devlet Hastanesinden alınan ve "iş gücü kaybı" yüzdesinii belirten "Kurul Raporu")

Nüfus Müdürlüğünden alınacak "İkametgah Kağıdı" (Ailenin oturduğu yere ait)

10 Adet beyaz mektup zarfı ve bunların herbiri için bir mektup pulu (M Harfi olan)

Arkalarına isim yazılmış 8 adet, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf. (Erkekler takım elbiseli ve kravatlı, kızlar okul forması ile çekilmiş fotoğraf getireceklerdir.)

Gündüzlü okumak isteyenler doğrudan ve istenen belgelere ek olarak, Rehberlik Araştırma Merkezlerinden alacakları "Yönlendirme Raporu" ile başvuracaklardır. (Özel Eğitim İlköğretim okullarından mezun olanlar yönlendirme raporu almayacaklardır.)

Okula kayıt olacağı gün, 18 yaşını bitiren yani 19 yaşından gün almış olan tüm erkek öğrencilerimiz ilgili askerlik şubelerinden aldıkları "Askerlik Durum Belgesi" ni getirmek zorundadırlar. Ya da mülki amirden alacakları belgeyi getirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde Genel Müdürlük Listesinde ismi olsa bile kayıtları yapılmayacaktır.

Başvuru esnasında velinin bulunması zorunludur. Öğrenci gelmeyebilir.

10°
Kayıt için gelirken beraber 4 Top fotokopi kağıdı getirilecektir.

11° Kayıtlar doğrudan bilgisayar aracılığı ile e-okula yapılacaçağından gerekli bilgilerin tam girilebilmesi için yukarıda belirtilen formların eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Bu yığılmaları da önleyecektir.

12° Yatılı olarak kaydı yapılacak öğrencinin mutlaka, Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü´nün göndereceği listede isminin olması gerekmektedir. (Bu liste kayıtlardan önce okulumuza gönderilmektedir.)

NOT: Formlarda yazılan adres ve telefonlar, açık ve kesin olmalı, değişiklik durumlarında okula hemen bilgi verilmelidir.

ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ

• Yatılı öğrencilerin okul kıyafetleri, okul idaresince ücretsiz olarak dağıtılacaktır.
  • Gündüzlü öğrencilerin  kıyafetleri için ayrıca okul idaresinden bilgi alabilirsiniz.

OKUL YÖNETİMİ

Adres...........: